top of page
  • Skribentens bildIsabel Bjurmalm

Appen videreutviklet av årets sommerstudenter hos Bouvet

6 uker med intens arbeid av videreutviklingen på appen til Freepower ga oss en helt ny app med nytt design og mange nye funksjoner. En fantastisk innsats fra sommerstudentene!


På bildet: 4.års studentene som deltok i prosjektet med appen til Freepower: Edvard Unsvåg, Olav Håberg Dimmen, Silje Anfindsen og Ingeborg Storesund Nes.


Bjurtech deltok som en av 6 kunder som Bouvet valgte å kjøre et sommerprosjekt med årets 49 sommerstudenter. Vårt prosjekt var så heldig å få med oss 4. års studentene Edvard Unsvåg (UiO), Olav Håberg Dimmen (NTNU), Silje Anfindsen (NTNU) og Ingeborg Storesund Nes (UiO).


Studentene har jobbet i tverrfaglige grupper under hele sommeren med reelle og samfunnsnyttige prosjekter for Bouvets kunder, tett oppfulgt av erfarne Bouvet-ere.


"Det har vært viktig for oss at våre sommerstudenter skal få ta del i reelle og samfunnsnyttige prosjekter. Vår visjon sier at vi skal gå foran og bygge fremtidens samfunn. Dette gjør vi best gjennom å dele vår kompetanse i verdiskapende prosjekter for våre kunder og partnere. Vi har derfor lagt opp et opplegg så alle gruppene vil få jobbe med interessante og nyttige kundeprosjekter, som de forhåpentligvis de vil lære mye av og samtidig vil generere verdi for våre kunder."


- sier BouvetFreepower App, MVP

Utvikling av Freepower Appen


Og deres arbeid har virkelig generert verdi for Bjurtech! Nå har vi en første MVP av Freepower appen som vi anser absolutt bidrar med samfunnsnyttig teknologi ved å gi brukeren stor nytteverdi og enklere å kjøre en elektrisk båt på solenergi. Det skal oppleves sikkert og trygt å føre en elbåt samtidig som det skal være enkelt å kjøre mest energigunstig. Vi kaller det å kjøre i "Ecobalance mode" når energi ut er den samme som energi inn. Båtens er i balanse i sitt eget økosystem, kan man si.Bilder fra studentene i løpet av prosjektet. De fikk blant annet testkjøre Freepower på deres "Field trip". Alle bilder: Silje Anfindsen.


Studentene har utviklet appen i Flutter og fått brukertestet resultatet med reelle brukere gjennom vår pilotkunde GreenBoats som holder til på Aker Brygge, samt andre relevante brukere som ble rekruttert på brygga.


Nå gleder vi oss til å ta Appen videre i prosjektet og sette den ut i produksjon når den tid kommer.


Martin og Isabel takker studentene for en helt super innsats og Bouvet for et veldig fint opplegg for vårt prosjekt under sommerukene. 🙌☀️🌱♻️


26 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page