top of page
  • Forfatterens bildeMartin Bjurmalm

Freepower har fått tilskudd fra Innovasjon Norge

Hurra! Vi har fått innvilget Kommersialiseringstillskudd fra Innovasjon Norge! Nå kan vi starte opp å bygge den første pilotbåten av Freepower helt etter konseptdesignet. Nu kör vi!Med tilskuddet fra Innovasjon Norge kan vi nå begynne å bygge vår første pilotbåt av Freepower med det nye konseptdesignet som Pivot har utviklet for oss. Appen vil bli videreutviklet av Bouvet og sammen med båten være klar for å bli testet av våre kommende brukere av båten. PODen fra SeaDrive skal installeres og batteriene som vi har utviklet sammen med Tillqvist skal testes.


Dette tilskuddet betyr full fart i prosjektet fra i dag av, med mål om å kunne ha den klar for testing tidlig 2022.


Et stort tusen takk til Innovasjon Norge for deres tillit og støtte til Freepower, som vi med stor glede har som en av våre viktige samarbeidspartnere framover.


Konseptdesign av Freepower: Pivot Industridesign.


Vi stopper ikke her!

For å komme enda lengre i realiseringen av elbåten Freepower ut til folket, så lanserer vi snart (juli 2021) en folkefinansieringskampanje på Folkeinvest for å ta enda et steg videre, fra pilotbåten til serieproduksjon av de første Freepower båtene.Bli med oss på dette eventyret og bli medeier i Freepower


Følg vår kampanje på Folkeinvest nå og sikre deg at du får viktig informasjon og påminnelser fra kampanjen og med det klar når det åpnes for tegning av aksjer.


Vi håper å se deg på laget vårt!


30 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page