top of page
  • Forfatterens bildeIsabel Bjurmalm

Ny mulighet til å bli medeier i Freepower

Oppdatert: 19. jun. 2022

Vi går snart i gang med en ny kapitalforhøyelse gjennom nyemisjon via en folkefinansieringskampanje hos Folkeinvest. Følg kampanjen ved å klikke på knappen nedenfor allerede nå!


Folkeinvest logo


Vi hadde stor interesse i forrige runde, noe som ga oss 181 nye aksjonærer og NOK 3,66 millioner i ny kapital. Hurra! 🙌🏻


Nå har vi kommet et steg videre i drømmen om å realisere Freepower til markedet, og søker derfor ny kapital for dette. Mer info kommer om kort på kampanjesiden vår hos Folkeinvest.

 

Gikk sjansen fra deg i forrige runde til å tegne aksjer i Freepower? Nå har du en ny sjanse til å bli med på dette eventyret. Velkommen om bord!

 

Er du allerede aksjonær, benytt anledningen nå til å tegne nye aksjer for enten øke eller forsvare din nåværende andel. Uten deg hadde vi aldri vært der vi er i dag, og lenger skal vi komme sammen med deg!

 

For å sikre deg at du ikke går glipp av viktig informasjon om kampanjen, følg vår kampanje hos Folkeinvest allerede i dag. Det gjør du ved å klikke på "Følg kampanje" knappen på kampanjekortet ovenfor. Følger du kampanjen får du også muligheten til forhåndstegning av aksjer før selve tegningsvinduet åpner.


Vi planlegger å åpne tegningsvinduet en gang i løpet av juli/august 2022.


En gledelig nyhet for våre ikke-norske potensielle aksjeeree! Folkenivest har gjort det mulig å benytte både svensk og dansk BankID når man tegner aksjer online.

338 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page