top of page
  • Skribentens bildIsabel Bjurmalm

Si hei til Nicklas og Jørgen, Freepowers nye tilskudd til teamet

Vi har vært så heldige å få Nicklas og Jørgen med i teamet for videreutviklingen av Freepower. Nicklas blir vår første ansatte og Jørgen går inn i som konsulent.

Nicklas, Martin og Jørgen ute ved bryggen i Tenvik
Freepower har fått tilskudd til teamet 🙌. Martin Bjurmalm (midten) ser fram til å få Nicklas Alnström (til venstre) og Jørgen Haug (til høyre) med på videreutviklingen og realiseringen av Freepower.

Nicklas Alnström går inn i teamet som tekniske leder for all elektronikk i båten og vil være den som tar ansvaret for at dataene vil kunne strømme smidig, smart og sømløst gjennom systemet. Nicklas har erfaring som hardwarekonstruktør i over 20 år der siste 8 år har vært hos Elvaco som utvikler fjernmålere for innsamling av måledata fra el-, vann- og fjernvarmeanlegg.

Vi har allerede fått gleden av å jobbe med Nicklas en stund og kjenner stor ydmykhet for hans kunnskap og erfaring innen sitt fagfelt. Göteborg er hans hjemby og bosted sammen med sin familie, der interesse for andre tekniske finurligheter ved siden av familielivet opptar mye av fritiden hans. Nicklas vil derfor jobbe mye “på distans” hjemmefra, men tar turen over til Tønsberg titt som tett. Vi gleder oss til å få jobbe videre med deg Nicklas!


"Det som gjorde att jag valde att börja på Freepower är dels dess tekniska innovation samt nytänket på renare framtid, inom sjöfarten. Att från början få vara med och bygga systemarkiteturen för Freepowers tekniska lösningar är något som skall bli väldigt kul och intressant. Ser framför mig en spännande och lärorik resa hos Freepower, där jag hoppas kunna vara med och utveckla mot en bättre framtid." - Nicklas Alnström

Vårt andre tilskudd er Jørgen Haug. Han går inn i teamet som vår rådgiver innen finans- og forretningsstrategi og vil hjelpe oss med å sette rett kurs og ta gode valg for selskapets framtidig vekst, samtidig han får ansvar å holde i de finansielle prosessene relatert til dette.

Jørgen har ni års erfaring som analytiker i Carnegie og SpareBank 1 Markets og har de siste to årene arbeidet selvstendig med rådgivning innenfor områder som forvaltning, forretningsutvikling, entreprenørskap, finansiering og investor relations.


Jørgen gjorde stort inntrykk på oss allerede ved første mail med sitt tydelige engasjement for Freepower og ønske om å levere 100% - og mer til. At han i tillegg bodde et stenkast unna med sin familie var også tiltalende for Freepower, som ønsker å benytte lokale aktører i størst mulig grad. Her var det vinn-vinn for begge parter!

"Jeg er ikke i tvil om at markedet for fritidsbåter ila. de neste få årene vil gjennomgå et revolusjonerende grønt skifte. Teamet bak Freepower har gjort et imponerende stykke arbeid sålangt og jeg ønsker å bidra til at selskapet når sine ambisjoner om å bli en ledende aktør i sin bransje." - Jørgen Haug

Velkommen om bord Nicklas og Jørgen!🚤♻️☀️

44 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page