top of page
  • Forfatterens bildeIsabel Bjurmalm

Kampanjen er fulltegnet!

Hurra! Vi har nådd vårt øverste mål på 3.66 millioner i folkefinansieringskampanjen! Velkommen om bord alle våre 181 nye investorer, nå starter vår eventyrlige reise sammen.

Allerede 2 timer etter åpningen av tegningsvinduet, hadde vi nådd vårt minste mål på 2,5 millioner. Vi var i fyr og flamme og kjente at, "ja, dette kan gå vår vei, det er mange som har de samme tanker om et bærekraftig båtliv, og de liker ideen med Freepower".


Men interessen stoppet ikke der. Jevnt og trutt kom flere investorer om bord, små som store, kjente som ukjente (for oss). Flere ville være med, flere hadde blitt overbevist at dette var en god ide for en viktig sak.


I dag tidlig på vei til møte med SeaDrive sjekket Martin en siste gang "Live" visningen av aksjetegningene, den viste 3.66 millioner! Ja! Vi har klart det! Etter 5 år med gründervirksomhet har vi endelig nådd et av våre første store delmål; få økonimisk mulighet til å få bygget den første pilotbåten og starte opp med kommersiell produksjon av båten.


Tusen 💚 takk til hver og en av dere 181 investorer som har sett potensialet i Freepower, som har troen på oss, og som har blitt med oss om bord for få et mer bærekraftig båtliv.
126 visninger0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle

Comments


bottom of page