top of page

feel free at sea

Vi tror på en verden uten skadelig forurensning, så vi designet en elektrisk båt helt selvforsynt på solenergi – og ga den navnet Freepower®

Mera

Utility

Arbeid til sjøs med denne allsidige bruksbåten

Coast

Kos deg på sjøen med familie og venner

C_P1.png

Escape

Finn din indre ro til sjøs

E_P1.png
Model

Nyheter

Den autonome ideen

Den autonome ideen handler om frihet. Frihet til å dra hvor som helst uten å måtte kjøre innom en marina for å fylle tanken. Frihet til å høste energien rundt oss! 

Elbåten Freepower får energi fra solen og lader seg selv ved å bare være utendørs! Det autonome elsystemet tar selv av seg av ladingen, slik at du kan nyte turen i stedet for måtte tenke på energi, strøm og lading. Med andre ord, ikke behov for å få strøm fra nettet på land.

 

Å ikke være avhengig av en ladeinfrastruktur, syntes vi er riktig frihet!

Skjermbilde 2022-08-28 kl. 22.25_edited.jpg
Skjermbilde 2022-08-28 kl. 22.27_edited.png

Designet for skandinaviske forhold

Norge kan by på fantastiske opplevelser i båt med vår 100.000 km lange kystlinje og levende og rike kystkultur. For ikke å snakke om alle innsjøer og vassdrag! Visste du at vi snart har 1.000.000 fritidsbåter i Norge? Ingen andre land i verden har så mange fritidsbåter i forhold til folketall som vi, ifølge Båtlivsundersøkelsen 2018

Freepower vil møte dette markedet med en båt designet for skandinaviske forhold som egner seg godt i skjærgården, i miljøbeskyttede områder og isolerte regioner.

bottom of page