top of page
  • Skribentens bildIsabel Bjurmalm

Freepower AS mottar investering fra Katapult

Hurra! Vi er en av de 10 beste globale teknologi start-ups innen havpåvirkning som mottar investeringer fra Katapult-gruppen i høst.

Av 2700 kandidater som ble vurder for å delta i akseleratorprogrammet, var vi ett av de 10 utvalgte selskapene med global havpåvirkning som mottar investeringer fra Katapult Ocean."Dette programmet vil bety mye for oss. Det vil utvide vårt globale nettverk og få oss til å vokse raskere. Det gir oss også en anerkjennelse av ideen vår, ved å få være en av de 18 utvalgte blant 2700 gode start-ups rundt om i verden"

-Martin Bjurmalm, CEOFra vår felles pressemelding: Disse 10 oppstartene vil delta i et akseleratorprogram innenfor Katapult Ocean, som investerer i og støtter oppstartsbedrifter med fokus på en positiv innvirkning på havet. I løpet av de neste tre månedene vil Freepower styrke sine ferdigheter innen innvirkning, strategi, ledelse og investeringsklar gjennom en kombinasjon av videomoduler og praktiske workshops. Freepower vil også dra nytte av å gå inn i et nettverk av internasjonale mentorer, bransjeaktører og investorer.Les mer i vår felles pressemelding:

Press Release - Freepower and Katapult - okt 2021
.pdf
Ladda ner PDF • 94KB

13 visningar0 kommentarer

Liknande inlägg

Visa alla

Komentáře


bottom of page